تولید گوشت حلال غیرحیوانی در کشور خدمات غیرحضوری برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران با اپلیکیشن «تأمین‌من» آخرین اخبار از وضعیت ایرانی‌های بازمانده در عربستان تداوم هوای گرم تا ۳ روز آینده در اغلب مناطق کشور (۵ مرداد ۱۴۰۳) گرما در خراسان رضوی به بالاترین حد خود در یک سال اخیر می‌رسد (۵ مرداد ۱۴۰۳) سقوط چرخ و فلک در تربت حیدریه | ۷ نفر مصدوم شدند (۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین از فردا شنبه (۶ مرداد ۱۴۰۳) | میزان افزایش قیمت‌ها مشخص نیست زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قرص آهن برای چه کسانی مناسب است؟

  • کد خبر: ۹۱۸۶۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
قرص آهن برای چه کسانی مناسب است؟
آهن، ماده‌ی معدنی است که مسئول حمل و نقل اکسیژن در سلول‌های قرمز خون و انتقال پیام‌های عصبی است. اگر آهن کافی در بدن نداشته باشیم، دچار کم خونی یا آنمی می‌شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، آهن یکی از مواد مغذی ضروری برای بدن است که عملکرد‌های مهم و متفاوتی را در بدن بر عهده دارد و سطوح پایین این ماده معدنی می‌تواند عوارضی نامطلوب را در بدن بر جای بگذارد. احساس خستگی مداوم، ضعف تمرکز و ابتلا به عفونت‌های مکرر می‌تواند از علائم بروز کم‌خونی و فقر آهن در بدن باشد، اما با این حال تشخیص فقر آهن به ویژه در مراحل اولیه آن کار ساده‌ای نیست. یکی از ایده‌آل‌ترین راهکار‌ها جهت مبارزه با کمبود آهن مصرف مکمل‌های غذایی حاوی این عنصر است، اما به واقع مصرف قرص آهن برای چه افرادی ضروری به شمار می‌آید؟

نوزادان و خردسالان نسبت به بزرگسالان، میزان آهن بیشتری نیاز دارند، زیرا بدن آنان به سرعت در حال رشد است. در دوران کودکی، دختران و پسران به یک میزان آهن نیاز دارند. بدین ترتیب که بدن از سنین چهار تا هشت سالگی روزانه ۱۰ میلی‌گرم و از سنین ۹ تا ۱۳ سالگی به هشت میلی‌گرم آهن در روز نیاز دارد.

همچنین زنان به میزان آهن بیشتری نیاز دارند، زیرا به طور طبیعی چند روز در ماه میزان قابل توجهی خون از دست می‌دهند. به همین دلیل است که زنان ۱۹ تا ۵۰ ساله باید روزانه ۱۸ میلی‌گرم آهن دریافت کنند، در حالی‌که این میزان در مردان این گروه سنی هشت میلی‌گرم است.

همچنین در شرایط زیر ممکن است بدن به آهن بیشتری نیاز داشته باشد که می‌توان از طریق مصرف مواد غذایی یا در صورت تجویز پزشک متخصص، با مکمل‌های آهن تامین کرد:

در دوران بارداری یا شیردهی

ابتلا به نارسایی کلیوی (مخصوصا در صورت دیالیز شدن که بدن آهن بیشتری از دست می‌دهد)

جراحت و خونریزی

ابتلا به اختلالات گوارشی که مانع جذب طبیعی آهن می‌شود.

مصرف مقدار زیادی آنتی اسید که از جذب آهن در بدن جلوگیری می‌کند.

انجام جراحی کاهش وزن

ورزش فشرده و سنگین

رژیم غذایی گیاه‌خواری

منبع: آخرین خبر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->